Йогурт густий FREE LACTO 3,4-3,8%, 550 мл

47,00
грн.
Будь-яке молоко має в своєму складі особливий вид вуглеводу, який є лише в молоці, лактозу. Лактоза - це цукор молока і для нас сироварів, вона відіграє головну роль, оскільки вона є основновною поживою для молочнокислих бактерій. В харчуванні людини молочний цукор сприяє засвоєнню кальцію, магнію та заліза, а також захищає від патогенів мікрофлору кишківника. При перетравленні лактоза розщеплюється на глюкозу і галактозу. Таке розщеплення відбувається за допомогою фермента - лактаза, саме від його активності і залежить рівень засвоюваності корисних складових молока та молочних продуктів.
Але у деяких людей організм не справляється із розщепленням лактози по причині лактазної недостатності. І саме тому, ми робимо безлактозні продукти - вже сьогодні можна замовити безлактозний йогурт, а незабаром ми запропонуємо безлактозний кисломолочний сир, кефір та молоко.
Безлактозні продукти робляться за спеціальною технологією, в процесі якої ми в молоко додаємо спеціальний фермент, який під час сквашування продукту розщеплює лактозу.
Відносно смаку безлактозний йогурт солодкий ніби він із цукром, але він без цукру ? А все тому, що фермент вже розщепив лактозу на галактозу і глюкозу, які в порівнянні із лактозою на смак сприймаються більш солодшими.
Ми турбуємося про кожного нашого поціновувача і виконуємо ваші (усі, які нам під силу) забаганки ?

Склад: молоко коров'яче цільне, закваски молочнокислих бактерій, лактаза.

Термін зберігання: 10 днів при температурі +4…+6С


Click to order
ваш кошик
Total: 
Ваше ім'я
Ваш Email
Ваш номер телефон
Адреса доставки
Ваші побажання
Made on
Tilda